Cursus “Wervend schrijven voor je vereniging of organisatie”

Social media

Op dinsdagavond 1 oktober om 19.30 uur wordt er de scholing Wervend schrijven voor je vereniging of organisatie door Niek Arts van Uniek Verhalen gegeven.

Het vinden van vrijwilligers voor je vereniging of organisaties kan best een zoektocht zijn. Dit gaat natuurlijk het beste door iemand persoonlijk te vragen of duidelijk hierover te communiceren. Maar hoe pak je dit aan? Wat zijn de valkuilen? En dan nog een hele belangrijke; hoe borg je dit proces?

De training bestaat uit twee delen. Deel 1 gaat over het schrijven van de juiste (vacature)teksten en het inzetten van sociale media. Deel 2 gaat over een concreet plan hoe je vrijwilligers persoonlijk betrekt bij het doen van vrijwilligerswerk, met als rode draad het werven en behouden van vrijwilligers.

U kunt zich tot 16 september hiervoor opgegeven, via https://sociaalplein-leusden.nl/ 

1 oktober 2019

De Inloop
Dorpsstraat 234
3925 KJ Scherpenzeel

Voor meer informatie over bovenstaande cursussen of andere vragen over vrijwilligerswerk, kunt u terecht bij Nancy Hooijer van het Steunpunt Vrijwilligerswerk Woudenberg door te mailen naar n.hooijer@dekleineschans.nl of te bellen naar 06 50060879. Deelname aan scholing is voor alle vrijwilligers gratis.