Fusie Vallei Wonen en Omnia Wonen per 1 januari 2020

Omnia wonen

Op 1 januari 2020 fuseren Vallei Wonen en Omnia Wonen tot één woningcorporatie. Vanaf die datum gaan ze samen verder onder de naam Omnia Wonen.

Via dit bericht geven wij u graag de nieuwe contactgegevens door. Wilt u dit aanpassen in uw administratie?

Nieuwe contactgegevens vanaf 1 januari 2020
Omnia Wonen
Postbus 418
3840 AK Harderwijk

I www.omniawonen.nl
E info@omniawonen.nl
T 0341 - 27 87 77 [maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur]

Locatie Woudenberg
De informatiebalie van Omnia Wonen aan de Schans 30 in Woudenberg is open op maandagochtend en donderdagochtend van 8.30 tot 12.00 uur.

De contactgegevens van Vallei Wonen verdwijnen
Vanaf 1 januari kunt u niet meer bellen naar het oude telefoonnummer. U kunt niet meer mailen naar het oude e-mailadres. Ook de website en sociale mediakanalen worden gesloten.

Waarom gaan zij fuseren?
Beide corporaties staan voor voldoende en goed onderhouden sociale huurwoningen en een goede dienstverlening. Door strenge overheidsregels wordt het voor een kleine, zelfstandige woningcorporatie als Vallei Wonen steeds moeilijker om dit te realiseren. In Omnia Wonen vonden zij een stevige fusiepartner. Met de fusie ontstaat een robuuste organisatie die de goede dienstverlening aan de huurders kan voortzetten.

Heeft u na het lezen van deze mail nog vragen?
De medewerkers zijn tot eind december via e-mail bereikbaar op info@valleiwonen.nl en ook via telefoonnummer 033-286 17 40.

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelingen

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties