Gast aan tafel

foto gast aan tafel

Omdat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om tijdens de kerstdagen bezoek te krijgen of op bezoek te gaan helpen we dit jaar een handje mee.  Met het project Gast aan tafel zoeken we gasten en tafels om aan elkaar te verbinden. Waarschijnlijk heeft u een kaartje zien liggen en is uw interesse gewekt.

Mooi zo! 

Wat leuk dat u interesse heeft in het project ‘Gast aan tafel’! Een initiatief dat wordt georganiseerd en ondersteund door diverse Woudenbergse organisaties.

Met dit initiatief willen we aan de ene kant inwoners aanmoedigen gasten uit hun eigen omgeving uit te nodigen voor een kerstmaaltijd. Aan de andere kant willen we ook inwoners de mogelijkheid geven om ergens aan te schuiven bij een maaltijd. Gewoon om de gezelligheid, misschien omdat er niet genoeg geld is voor een fijne maaltijd of omdat mensen anders alleen zijn met kerst.

Daarom; Kerst vieren we samen!

Als u het leuk vindt om mensen uit te nodigen, willen we u in eerste instantie vragen in uw eigen omgeving rond te kijken. Wie zou u uit kunnen nodigen voor een kerstmaaltijd? Wanneer u in uw eigen omgeving geen gasten vindt, horen we graag van u. U kunt bij ons het beschikbaar aantal stoelen aangeven en of de gasten op kerstavond, eerste kerstdag of tweede kerstdag welkom zijn. Wij zullen contact met u opnemen.  

Vindt u het leuk om op een van de kerstdagen aanschuiven bij iemand thuis, dan kunt u zich aanmelden via onderstaand e-mailadres. Dit mag natuurlijk ook met meerdere personen. Wij zullen contact met u opnemen en zullen voor u op zoek gaan naar een adres.

Als vervoer een probleem zou zijn, kunnen we hier een oplossing voor bedenken.

Voor meer informatie of aanmelden: t.smallenbroek@dekleineschans.nl of 06 10337184 (op dinsdag en vrijdagochtend)

We vinden het ook erg leuk om naderhand uw ervaringen te horen.

Gast aan tafel wordt gesteund door:

Stichting Welzijn Ouderen (SWO) Woudenberg

Burgerinitiatief

 

 

Coalitie Erbij

 

 

 

 

 

 

 

logo swo2

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelingen

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties