Koffieochtend voor ouders van een bijzonder kind

MEE

MEE organiseert samen met Steunpunt Mantelzorg Woudenberg een doorlopende gespreksgroep voor ouders (verzorgers) van bijzondere kinderen uit Woudenberg en directe omgeving. De groep is bedoeld voor ouders van kinderen met ASS, ADHD, hoogbegaafdheid, hoogsensitief, een lichamelijke of verstandelijke beperking, kortom bijzondere kinderen die speciale aandacht van jou als ouder behoeven.

Voor veel ouders begint het met een gevoel... er is ‘iets’ met mijn kind. Dan begint de zoektocht naar een antwoord en krijg je een diagnose, een naam, de bevestiging.... Jouw kind is bijzonder. Een kind die speciale aandacht van jou als ouder(s) vraagt, bij alle dingen. Of het nu gaat over een zorgtraject, het vinden van een geschikte school of passende sport. Je moet steeds afwegen wat het beste bij jouw kind en jullie situatie past. Voor deze ouders organiseert MEE samen met steunpunt mantelzorg Woudenberg de koffieochtend ‘mijn kind is bijzonder’.

Wat gaan we doen
Het ontmoeten van lotgenoten en het uitwisselen van ervaringen staat centraal. De bijeenkomsten zijn gezellig en bieden ruimte voor herkenning en delen van ervaringen, tips en vragen. Ieder heeft zijn/haar eigen verhaal. Ook wordt er regelmatig een onderwerp behandeld ter ondersteuning bij de zorg en opvoeding. Dit doen we onder het genot van een kop koffie en thee.

Voor wie
De gespreksgroep is voor ouders/verzorgers van kinderen met ASS, ADHD, hoogbegaafdheid, hoog sensitief, een lichamelijke of verstandelijke beperking, in Woudenberg en directe omgeving.

Deelname is gratis
Er zijn geen kosten verbonden aan de koffieochtend.

Wanneer?
7 juli 2020
Tijd: 10.00 - 11.30 uur

Locatie
Cultuurhuis, Dorpsstraat 40 in Woudenberg

Meer informatie en aanmelden
Neem contact op met MEE via T035 303 01 65 of woudenberg@mee-ugv.nl