Op zoek naar werk

Overleg

Heeft u op dit moment geen werk of weet u dat u binnenkort geen werk meer heeft? Als het u zelf niet lukt om een nieuwe baan te vinden, kan De Kleine Schans u hierbij helpen. Bijvoorbeeld met advies over werken en leren, voorlichting over kansen op de arbeidsmarkt of sollicitatietips- of training.

Uitkering

Als het u niet lukt om werk te vinden, dan heeft u misschien recht op een uitkering. Een uitkering kunt u aanvragen via werk.nl. Meer informatie over welke uitkeringen er voor u zijn, vindt u hier.

Jonger dan 27 jaar en op zoek naar werk

Ben je jonger dan 27 jaar en heb je vragen over werk, een opleiding of een uitkering? Dan kun je terecht bij het Jongerenloket.

Het Jongerenloket kan je helpen bij het vinden van een baan of opleiding en je meer vertellen over de mogelijkheden die er voor jou zijn als het gaat om werk of opleiding.

Op het digitale Jongerenloket  van de regio Amersfoort vind je al veel informatie en tips over het vinden van werk, opleiding of als dat nodig is een uitkering. Als je er niet uitkomt, kun je natuurlijk ook altijd een afspraak maken met de Jongerenloket in Amersfoort.

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelingen

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties