Open dagen Trefpunt

Ontmoeten

De open dagen vormen de start van een nieuw initiatief in Woudenberg, genaamd Het Trefpunt. Dit is een ontmoetingsplek in het Cultuurhuis. Mensen die behoefte hebben aan meer contacten en aan gezelligheid, kunnen elkaar hier treffen. Als men dat wenst, zijn er mogelijkheden voor allerlei activiteiten. U kunt daarbij denken aan iets lekkers bakken of koken, een spelletje, samen in beweging komen, creatief aan de slag, of het laatste krantennieuws bespreken. Gewoon een kopje koffie komen drinken en een aardig praatje met anderen maken kan natuurlijk ook!

Op donderdag 4 juli ’s ’s middags van 14.30 uur tot 16.30 uur en op maandag 8 juli ochtends van 10.00 uur tot 12.00 uur houdt Het Trefpunt open dagen in het Cultuurhuis aan de Dorpsstraat 40. U kunt dan vrij inlopen om kennis te maken met de opzet en de mogelijkheden. Wellicht ontmoet u daar ook andere belangstellenden om even een praatje mee te maken.

Stel dat u denkt dat dit een goed initiatief is en u zou best een steentje willen bijdragen. Bijvoorbeeld door de handen uit de mouwen te steken bij activiteiten, of u kunt helpen de gezelligheid te verhogen, of door een andere bijdrage te leveren. Ook dan bent u van harte welkom op de open dagen. Er zijn mensen aanwezig aan wie u vrijblijvend alle vragen kunt stellen over Het Trefpunt.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust even een kopje koffie of thee drinken op 4 juli ’s middags of op 8 juli ’s ochtends. En neem vooral uw zoon of dochter, mantelzorger, vrienden of andere bekenden van u mee, zodat die ook kennis kunnen nemen van de mogelijkheden die deze nieuwe ontmoetingsplek biedt.

Heeft u interesse in Het Trefpunt, maar u bent niet in de gelegenheid om naar de open dagen te komen?

Dan kunt u Suzanne de Haan benaderen voor informatie of voor uw vragen.

Stuurt u haar een email: s.dehaan@dekleineschans.nl, of u belt op maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur op nummer 085-0669700 (vragen naar Suzanne de Haan).

Het initiatief voor het opzetten van een dergelijke ontmoetingsplek in Woudenberg komt vanuit Coöperatie De Kleine Schans en is uitgewerkt door een werkgroep met leden van de coöperatie: SWO, Senioren Belangen, PCOB, Coalitie Erbij, Beweging 3.0, gemeente Woudenberg en de inwonersraad van Coöperatie De Kleine Schans. De werkgroep werkt samen met het Cultuurhuis.

 

 

Bij u in de buurt

De Vrije Inloop
15 november 2019

Landelijke regelingen

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties