Rouwcafé Humanitas Woudenberg

Forest

Lezing: “Ze zeggen dat het over gaat…..” Leven met rouw en verdriet.

Datum: zondag 24 maart van 13.30-16.00, inloop vanaf 13.00

Locatie: De Voorhof

Nico Bergsteijnweg 139, 3931 CC Woudenberg

Humanitas Eemland organiseert in samenwerking met de Kleine Schans op zondagmiddag 24 maart voor het eerst een lezing in het Rouwcafé in Woudenberg.

Wat is rouwen?

Rouwen is een uniek proces. Bij rouw past geen snelle antwoorden en oplossingen. Tijdens de lezing gaan we kijken en ontdekken wat rouw nu is en wat er gebeurt bij rouwen. En hoe balanceer je tussen kwetsbaarheid en kracht?

Deze lezing wordt gegeven door Annie de Weerd-van Leeuwen

Annie de Weerd-van Leeuwen is naast rouwtherapeut, relatie- en gezinstherapeut, trainer, coach en supervisor. Ze heeft ruime ervaring in individuele rouw- en verliesbegeleiding en het begeleiden van groepen, gezinnen en families. www.conpas.nl

Het Rouwcafé is een plek waar belangstellenden en lotgenoten kunnen samenkomen om stil te staan bij het verlies van een dierbare. Een spreker belicht een aspect van rouw, waarna we hierover in gesprek gaan en u uw ervaringen kunt delen met elkaar. Dit samenzijn, de( h)erkenning, het delen van elkaars verhaal en begrip voor een ieder maakt deze middag speciaal.

Het Rouwcafé is altijd op zondagen in een informele sfeer met koffie en wat lekkers.

De toegang is gratis en iedereen is welkom. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Parkeren is niet toegestaan op het terrein van de Voorhof. Gelieve te parkeren op de parkeerplaatsen tegenover het gebouw of in de wijk.

Aanmelden is niet noodzakelijk.