Vrijwilliger Secretaris Alzheimer Nederland

Het bestuur van Alzheimer Nederland afdeling Amersfoort e.o. zoekt een secretaris

Heb je hart voor mensen met dementie? Wil je als vrijwilliger een steentje bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers?

Wij hebben met name belangstelling voor iemand die:

  • talent heeft voor heldere communicatie in woord en geschrift
  • proactief is, initiatieven neemt en anticiperend kan handelen
  • vaardig is in het werken met Word, Excel, internet, crm-systemen en e-mailprogramma’s
  • het leuk vindt om te werken met en voor vrijwilligers

Als secretaris ben je de rechterhand van de voorzitter in het voorbereiden van de vergaderingen en het bewaken van de gemaakte afspraken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de afdeling en beheert de inbox. Je beheert de gegevens van de vrijwilligers in jullie afdeling en vindt het leuk om praktische ondersteuning te bieden (regelen en organiseren).  Je bent pro-actief, dat uit zich onder meer door de actieve bijdrage die je levert in het bestuur en doordat je nieuwe ontwikkelingen bij onder andere Alzheimer Nederland onder de aandacht van het bestuur brengt.  

Het secretariaat van onze afdeling vraagt 2 tot 4 uur per week van je.

Meer informatie kun je vinden op de website van Alzheimer Nederland, https://www.alzheimer-nederland.nl/ en op onze regiopagina https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/amersfoort-eo

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je je belangstelling kenbaar maken, neem dan contact op met Bertien Houwing, voorzitter Alzheimer Nederland Amersfoort e.o. via b.houwing@alzheimervrijwilligers.nl of 06-10956009.

Bij u in de buurt

Alzheimer cafe
9 december 2020

MyWepp - Alzheimer café
11 november 2020

Kerstavond - Alzheimer café
9 december 2020

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelingen

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties