Workshop eenzaamheid

Eenzaamheid

Op maandag 9 december wordt een dagworkshop gegeven aan vrijwilligers, professionals en geïnteresseerden die willen weten hoe je met eenzame mensen het gesprek aan gaat.

Deze workshop wordt aangeboden door Movisie, Coöperatie De Kleine Schans, Gemeente Woudenberg, Het Cultuurhuis en Beweging 3.0. Onder leiding van trainers Martha Talma & Maryse den Hollander van Movisie lopen de deelnemers met elkaar door 5 stations die betekenis geven aan een waardevol gesprek om eenzaamheid te signaleren en bespreekbaar te maken. Er wordt belangrijke informatie en tools gegeven die helpen om op de juiste elementen te letten in het contact met de ander. In het praktijkgedeelte gaan de deelnemers oefenen met de juiste houding en gesprekstechnieken. Het doel is dat met vertrouwen en de juiste bagage de deelnemer gaat uitzien naar de ontmoeting met de ander en eenzaamheid op een passende manier bespreekbaar kan maken. Er zijn geen kosten aan deze dag verbonden.
U wordt deze dag voorzien van koffie/thee en een lunch.

Aanmelden (voor 2 december) en informatie: Loket de Kleine Schans, maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur. Tel: 085-0669700 of email: info@dekleineschans.nl

Voor wie? Wanneer Locatie
vrijwilligers, professionals en geïnteresseerden 09 december
10:00 tot 16:00
Cultuurhuis